|
Autor
|
Wiadomość |
|---|---|
|
Ilość wiadomości: 120
|
Z czyjej inicjatywy zaczęliście brać narkotyki? Z własnej kolegi/koleżanki dealera?
|
|
Syberek Gość |
Z własnej nie przymuszonej woli
|
| Gość |
Z czyjej inicjatywy zaczęliście brać narkotyki? Z własnej kolegi/koleżanki dealera? |
Ilość wiadomości: 2
|
Z własnej woli.
|
|
Dobre złego początki.
|
|
|
Ilość wiadomości: 18
|
moge powiedziec ze sam i chyba tak było nie wiem bo mialem z 15 lat
|
Ilość wiadomości: 12
|
Od Mamy Na Gwiazdke Dostałem Nie No ŻART< Raczej z Własnej Nie Inaczej
|
|
"Carpe diem"
"Nie Masz Co Wspominać Lepiej Swe Życie Zmień" "ZIMNA KREW" 3Maj |
|
|
pan Bałagan Gość |
zacząłem brać dragi z własnej nie przymuszonej woli, miałem wtedy 19 lat. Dziś mam lat 25 i dalej to robię. Wychodzę z założenia, że wszystko jest dla ludzi, tylko z głową. Może mały przykład: dwa ogólnodostępne narkotyki alko i papierosy, ale to nie znaczy, że każdy kto spróbował kiedykolwiek piwka czy też wódki jest alkocholikiem... brałem extasy, amfetaminę, dxm, kokainę, psychotropy, palę haszysz (od święta można powiedzieć), efedrynę, gbl. Nie jestem agresywny, pracuję i płacę podatki, mam dom i jestem normalnym człowiekiem któremu narkotyki nie przeszkodziły w życiu... po prostu trzeba być przytomnym i nie można dawać dragów debilom... pozdrawiam
|
|
|
|
|
Ilość wiadomości: 2
|
oczywiście ze swojej, dużo problemów rodzinnych i z sądem. chciałam się odstresować, ale jak widać za dużo mnie pochłonęło.
|
|
Ilość wiadomości: 1
|
Witam Wszystkich... mam do Was pytanie i mam nadzieję na dość szybką odpowiedz; u mojego 17-letniego syna znalazłam małe pudełko z jakimś dziwnym proszkiem w środku... wygląda jak kawa inka, zapach ...trochę mięty i chyba kamfory tak mi się wydaje, barwa brązowa; czy ktoś wie co to może być? czy jest to jakiś narkotyk? nie pytałam jeszcze syna o to co to jest ale zauważyłam,że jak wychodzi do znajomych to zabiera to pudełeczko ze sobą(nie ma go w biurku); co to takiego może być???
|
| Gość |
zacząłem brać dragi z własnej nie przymuszonej woli, miałem wtedy 19 lat. Dziś mam lat 25 i dalej to robię. Wychodzę z założenia, że wszystko jest dla ludzi, tylko z głową. Może mały przykład: dwa ogólnodostępne narkotyki alko i papierosy, ale to nie znaczy, że każdy kto spróbował kiedykolwiek piwka czy też wódki jest alkocholikiem... brałem extasy, amfetaminę, dxm, kokainę, psychotropy, palę haszysz (od święta można powiedzieć), efedrynę, gbl. Nie jestem agresywny, pracuję i płacę podatki, mam dom i jestem normalnym człowiekiem któremu narkotyki nie przeszkodziły w życiu... po prostu trzeba być przytomnym i nie można dawać dragów debilom... pozdrawiam jak jesteś taki wspaniały i poukładany to czemu masz ksywe bałagan?? |